ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ


ΚΑΤ’ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 2/2/2019

Μέλη του ΣΒΑΕ,

Μετά τη λήξη της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων, προέκυψαν τα κάτωθι ψηφοδέλτια, που επισημοποιήθηκαν κατά τη συνεδρίαση της 14/1/2019, που αναφέρονται στο σχετικό πρακτικό του ΔΣ και κοινοποιήθηκαν στους κ.κ. Ρούσση και Παναγιωτίδη, για την αποδοχή τους :

Ψηφοδέλτιο Ξ. ΡΟΥΣΣΗ

Ξ. Ρούσσης
Ε. Γρηγοροπούλου (συζ. Ξ. Ρούσση)
Γ. Γεωργακόπουλος
Σ. Γρατσίας
Δ. Τσιτσιρόπουλος
Γ. Κουνάδης
Δ. Κοντογιάννης
Ι. Βαούτση
Κ. Σγουρός
Ι. Γκαράνης
Γ, Παπαδόπουλος
Ν. Καραβάς

Ψηφοδέλτιο Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ:

Μ. Παναγιωτίδης
Α. Κολοβού – Τζαβέλλα
Φ. Θεοδωρίδης
Δ. Κόρακας
Φ. βαρελάς
Γ. Καρακίτσος
Ν. Σπανός
Ε. Μοίρας
Θ. Λιακόπουλος
Ε. Καραγιαννίδη
Μ. Παπαντωνίου
Γ. Σκούτας

Για δε την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Αν. Μ. Νταίλάκη
Κ. Ρόδης
Ν. Καλαμπαλίκης

Κατόπιν των όσων αναφέρουμε σε σημερινή ανάρτησή μας, παραιτήθηκαν μεταξύ άλλων και οι τρείς υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διενέργεια των αρχαιρεσιών, αφού το Καταστατικό επιβάλλει και την ύπαρξη τουλάχιστον τριών υποψηφίων, για την πλήρωση των θέσεων  της  Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Πριν τη σύγκλιση του ανωτέρω συμβουλίου, είχαν αποσυρθεί πέντε υποψήφιοι, για τους ίδιους λόγους που αποσύρθηκαν μία ημέρα μετά και οι υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Αναγράφονται τα ονόματα των υποψηφίων που υφίσταντο την ημέρα και ώρα του Συμβουλίου και όχι των αποσυρθέντων προ αυτού.
Η Πρόεδρος προσωπικά, εξήντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να μεταπείσει τους αποσυρθέντες και να γίνουν οι εκλογές, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Γι αυτό το λόγο η απόφαση περί οριστικής ματαίωσης ελήφθη σήμερα.

Αναλυτικά τα διοικητικά πεπραγμένα και παρασκηνιακά γεγονότα, όπως και όλα τα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις προηγούμενες διοικήσεις, στη σημερινή επίσης ανάρτησή μας.

Άμεσα, την επόμενη εβδομάδα, θα δημοσιευθεί νέα προκήρυξη για την κατά το συντομότερο δυνατό διεξαγωγή νέας εκλογικής διαδικασίας.

Ν. Ερυθραία 31/1/2019

Για το ΣΒΑΕ
Το ΔΣ