ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ


Κυρίες και κύριοι μέλη του ΣΒΑΕ,

Αν και η αρχική μας πρόθεση ήταν να μη δημοσιοποιήσουμε τα όσα κατωτέρω θα διαβάσετε, ώστε να έχουμε ήπιες εκλογές, η Ε. Σκούφαλου και οι παρατρεχάμενοί της, κατάφεραν να δημιουργήσουν τις χείριστες συνθήκες, με αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά να καταστρέψει την προσπάθεια διεξαγωγής εκλογών στο Σωματείο μας.

Εξαιτίας της δυσάρεστης αυτής κατάστασης είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για τα όσα διοικητικά και παρασκηνιακά έχουν συμβεί όλο αυτό το διάστημα, ώστε προ των εκλογών να έχετε μια εικόνα των πραγματικών γεγονότων που αφορούν το Σύλλογό μας και να μην παραπληροφορείστε από παπαγάλους και προπαγανδιστές. Για τα όσα πιο κάτω αναφέρουμε υπάρχουν έγγραφες αποδείξεις και μαρτυρίες μη αντικρούσιμες.

Τον Ιούνιο του 2018 η Ε. Σκουφαλου, αποφάσισε να κάνει εκλογές και να πάρει ψήφισμα διαγραφής εις βάρος του Γ. Κουτήφαρη. Από κακή εκτίμησή της έχασε τη διοίκηση από μέλη, τα οποία όμως δεν ήταν μία προ συνεννοημένη και συμπαγής ομάδα. Όταν ήρθε η ώρα της συγκρότησης σε σώμα, το μέλος Ξ. Ρούσσης απαίτησε να του αποδοθεί η Προεδρία, αντί αυτή να δοθεί τιμής ένεκεν στον Μ. Παναγιωτίδη, όπως προτάθηκε. Τηλεφωνικά μας ενημέρωσε ότι, σε περίπτωση που δεν γινόταν δεκτή αυτή του η απαίτηση, θα παραιτούνταν τόσο αυτός όσο και τα τρία άτομα τα οποία επηρέαζε εκείνος, με αποτέλεσμα η διοίκηση να επανερχόταν στην Ε. Σκούφαλου. Κατόπιν αυτού του στυγνού εκβιασμού, ο Μ. Παναγιωτίδης και ο Γ. Γεωργακόπουλος δέχτηκαν να μοιραστούν οι θέσεις του Προέδρου στο Ξ. Ρούσση, του Αντιπροέδρου στον Γ. Γεωργακόπουλο και του Γενικού Γραμματέα στον Μ. Παναγιωτίδη. Στο Συμβούλιο αυτό δεν συμμετείχε ο Γ. Κουτήφαρης, διότι δεν ήταν υποψήφιος. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ξ. Ρούσσης είχε προεκλογική συνεργασία με τον Γ. Κουτήφαρη, ο οποίος τον καθοδηγούσε, αφού τον είχε πείσει ότι διάκεινται αρνητικά προς την Ε. Σκούφαλου. Άμεσα η Ε. Σκούφαλου παραιτήθηκε και μαζί με αυτήν οι συνεργάτες της Φ. Βαζέοςκαι Ε. Ανδρεόλα, με προφανή σκοπό να παραιτήσουν και δυο ακόμα αναπληρωματικούς (ελεγχόμενους από τη Σκούφαλου – Παπαοικονόμου/Κουκούτσης/Κουτσάφτης), ώστε να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης. Προ αυτού του κινδύνου, ο Ξ. Ρούσσης και ο Γ. Γεωργακόπουλος «παραίτησαν» τον κ. Καναράκη ο πρώτος και τον Δ. Κοντογιάννη ο δεύτερος και ζήτησαν από τον Γ. Κουτήφαρη να αιτηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών διορισμό προσωρινής διοίκησης, όπερ και εγένετο. Σ’ αυτή την  διοίκηση, οι διοικητικές θέσεις παρέμειναν στους ίδιους (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας) ενώ ο Γ. Κουτήφαρης ήταν απλό μέλος.

Κατά την άσκηση των καθηκόντων αυτής της διοίκησης, διαπιστώθηκε ότι η απελθούσα διοίκηση, αλλά και οι προηγούμενες από αυτήν, είχαν καταχραστεί χρήματα του Συλλόγου, ύψους είκοσι δύο χιλιάδων (22.000,00) ευρώ περίπου. Σημειωτέον ότι το ποσό αυτό προκύπτει από τα βιβλία και παραστατικά της περιόδου 2015 – 10-6-2018 και δεν έχουν ελεγχθεί προγενέστερα βιβλία (ταμείο) και στοιχεία (αποδείξεις πληρωμής), αφού αρνούνται την ύπαρξή τους και δεν τα παρέδωσαν ποτέ. Επίσης η εταιρεία που είχε αναλάβει, μετά από πρόταση της Ε. Σκούφαλου, τη δημιουργία και συντήρηση της ηλεκτρονικής σελίδας του Συλλόγου, αρνιόταν να παραδώσει τα αρχεία και τα κλειδιά ασφαλείας, διότι όπως ισχυριζόταν κάποιος Σέρης Ευθυμιάδης, της όφειλε το Σωματείο μας το ποσό των χιλίων τριακοσίων (1300,00) ευρώ, για την παροχή που είχαν προσφέρει το 2018 στο Σύλλογο, ποσό το οποίο δεν «πρόλαβε» να καταβάλει η διοίκηση Σκούφαλου. Ο Ξ. Ρούσσης και ο Γ. Γεωργακόπουλος, ο δεύτερος μάλιστα είχε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σέρη Ευθυμιάδη, (σας θυμίζουμε ότι ο Γ. Γεωργακόπουλος ήταν και στη διοίκηση Σκούφαλου), πίεζαν φορτικά το συμβούλιο να δεχτεί να καταβληθούν τα χρήματα αυτά, παρότι γνώριζαν ότι η σύμβαση αυτή ήταν άκυρη, αλλά και είχε λήξει από 31.12.2017. Μετά από επαφές του Γ. Κουτήφαρη με τις Κυπριακές αρχές, όπου εδράζονταν οι δύο Κυπριακές εταιρείες, στις οποίες έστελνε η Ε. Σκουφαλου και ο Η. Κουκούτσης (Ταμίας), τα χρήματα του Συλλόγου, ο Σέρης Ευθυμιάδης δέχθηκε άνευ ανταλλάγματος να παραδώσει τα όποια αρχεία και τα κλειδιά ασφαλείας.

Έκτοτε, οι σχέσεις μεταξύ ορισμένων μελών του ΔΣ, με τους Ξ. Ρούσση και Γ. Γεωργακόπουλο, διερράγησαν όταν αποκαλύφθηκε μάλιστα ότι, αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουνίου, ο Ξ. Ρούσσης συναντήθηκε με την Ε. Σκούφαλου στο ιατρείο του και ζήτησε από τον Γ. Γεωργακόπουλο και ένα άλλο μέλος να το αποκρύψουν από οποιοδήποτε άλλο μέλος του συμβουλίου και ιδιαίτερα από τον Γ.Κουτήφαρη. Δυστυχώς για αυτούς ο Γ. Κουτήφαρης ενημερώθηκε και σε συνδυασμό με την παραίτηση του κ. Μαγουλά (φίλα προσκείμενος στον Ξ. Ρούσση), αλλά και την πεισματική άρνηση των Ξ. Ρούσση και Γ. Γεωργακόπουλου να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης να διεκδικήσει ο Σύλλογος τα καταχρασθέντα χρήματα (για τα οποία θα αναφερθούμε παρακάτω), ο Γ.Κουτήφαρης κατέθεσε νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, όπου στο νέο συμβούλιο δεν συμπεριελήφθησαν οι Ξ. Ρούσσης και Γ. Γεωργακόπουλος.

Από τη στιγμή εκείνη και μετά από διάφορες πιέσεις, κυρίως από τον Γ. Γεωργακόπουλο, παραιτήθηκε μία σειρά μελών, με αποτέλεσμα η δικηγόρος Α. Τζαβέλλα να καταθέσει νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για διορισμό νέας προσωρινής διοίκησης. Το συμβούλιο αυτό το οποίο διοικεί μέχρι σήμερα, αποφάσισε να διενεργήσει άμεσα εκλογές, να τελέσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και να μην κάνει καμία ανάρτηση εις βάρος κανενός, προκειμένου η προεκλογική περίοδος να μη γίνει σε ψυχροπολεμικό κλίμα και να απωθήσει τα μέλη να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι σε αυτές. Δυστυχώς οι υποψήφιοι που δηλώθηκαν ήταν μόνο δέκα (10) με αποτέλεσμα οι εκλογές να ματαιωθούν.

Από τα μηνύματα που είχαμε λάβει, συμπεράναμε ότι η πλειοψηφία των μελών δεν ήθελε να εμπλακεί στα διοικητικά του Συλλόγου, εξαιτίας της υφιστάμενης δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Συλλόγου και του Γ. Κουτήφαρη, ο οποίος αμυνόμενος στις προσπάθειες της Ε. Σκούφαλου να τον διαγράψει, προσέφευγε συχνά στην δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα ο κόσμος να φοβάται να εμπλακεί στα διοικητικά αφού, η Ε.  Σκούφαλου, τόσο αυτή όσο και οι στενοί της συνεργάτες (Γρατσίας, Κουτσαφτής, Γεωργακόπουλος κ.λπ.), διέδιδαν εντέχνως ότι ο Γ. Κουτήφαρης κάνει τα δικαστήρια, δικαιολογώντας με αυτόν τον τρόπο τις χιλιάδες ευρώ που ξόδευε η Ε. Σκούφαλου, από το ταμείο του Συλλόγου σε νομικές υπηρεσίες, για τη διαγραφή του.

Με βάση αυτό το δεδομένο και με την παρέμβαση της Α. Τζαβέλλα και του Μ. Παναγιωτίδη, επείσθη ο Γ.Κουτήφαρης να υπογράψει και να δεσμευτεί ότι παραιτείται από όλα τα δικαστήρια και όλες τις αξιώσεις που είχε με τον σύλλογο. Άμεσα προκηρύχτηκαν νέες εκλογές, αυτές δηλαδή που προκηρύχθηκαν να γίνουν στις 2.2.2019. Συγχρόνως γνωστοποιήθηκε η ενεργεία του Γ. Κουτήφαρη και η πρόθεση του συλλόγου να ακολουθήσει την ίδια γραμμή, δηλαδή της λήξης της επταετούς δικαστικής διαμάχης, που ξοδεύτηκαν πολλές χιλιάδες ευρώ από τον Σύλλογο και χρησιμοποιήθηκε (η δικαστική διαμάχη) ως άλλοθι της ανικανότητας των διοικήσεων Ε. Σκούφαλου. Κατά τη διαδικασία δήλωσης ψηφοδελτίων, ο Ξ.Ρούσσης συνοδευόμενος από τον Δ. Τσιτσιρόπουλο και Γ. Κουνάδη, εμφανίστηκαν στα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να δηλώσουν το ψηφοδέλτιό τους, όπου βρισκόταν ο Γενικός Γραμματέας Γ. Κουτηφαρης και ο Ταμίας Μ. Παναγιωτίδης. Μετά από συζήτηση αρκετής ώρας, ο Ξ. Ρούσσης πρότεινε να κατεβούν τα δύο ψηφοδέλτια στις εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο, που θα απαρτιζόταν από έξι άτομα της κάθε παράταξης. Τα άτομα που πρότεινε ο Ξ. Ρούσσης από την δική του πλευρά εκτός του ιδίου ήταν οι Δ. Τσιτσιρόπουλος, Γ. Κουνάδης, Ι. Γκαράνης, Ι. Μανωλόπουλος, Ν. Καραβάς.

Οι Μ. Παναγιωτίδης και Γ. Κουτήφαρης έθεσαν θέμα, κατά πόσο συμφωνούν και οι δύο παρατάξεις σε τρία βασικά θέματα: 1) της διεκδίκησης των χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν, 2) της λήξης της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Συλλόγου και του Γ. Κουτήφαρη και 3) της αντιμετώπισης του προβλήματος για τα συμφέροντα του Συλλόγου, K. Ζαρειφόπουλου. Ο Ξ. Ρούσσης αποδέχθηκε και τους τρεις όρους και δέχθηκε να υπογράψει και σχετικό συμφωνητικό, όμως απαίτησε να προσυμφωνηθεί εγγράφως ότι Πρόεδρος θα ήταν αυτός και ότι ο συσχετισμός στο διοικητικό συμβούλιο θα ήταν 5:4. Οι Γ. Κουτήφαρης και Μ. Παναγιωτίδης θεωρώντας ότι αυτό δε θα ήταν εκλογές, αλλά εμπαιγμός προς τα μέλη, δεν δέχθηκαν την πρόταση αυτή.

Τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συζητήσουν εκ νέου την πρόταση αυτή, την  ημέρα λήξης των υποψηφιοτήτων. Εν συνεχεία ο Γ. Κουτήφαρης, αξιολογώντας λανθασμένα την αξιοπιστία ενός μέλους του ΔΣ, του γνωστοποίησε την πρόταση Ρούσση και αυτός με την σειρά του ως τροπικός παπαγάλος, τη μετέφερε στον Γ. Γεωργακόπουλο, για τον οποίο μάλιστα μας έλεγε τα χειρότερα λόγια. Αποτέλεσμα αυτής της πληροφόρησης Γεωργακόπουλου, ήταν να ενημερωθεί η Ε. Σκούφαλου, η οποία θορυβημένη από μια ενδεχόμενη συμμαχία και φοβούμενη ότι ο Ξ. Ρούσσης δεν θα συμπληρώσει 12 άτομα στο ψηφοδέλτιο του και ότι θα υπήρχε σύμπραξη και συνεργασία των δύο παρατάξεων, με αποτέλεσμα την λήξη της δικαστικής διαμάχης, ενεργοποίησε τον εκλογικό μηχανισμό, μέσω του μαιτρ των εκλογών Σ. Γρατσία, ο οποίος δήλωσε υποψήφιος μαζί με τον Κ. Σγουρό. Ο δε Γ. Γεωργακόπουλος έφερε τον «παραιτηθέντα» στο πρώτο συμβούλιο Δ. Κοντογιάννη.

Επειδή τηλεφωνικά και λόγω χιονοπτώσεων, αντί η συνάντηση με τους Σ. Γρατσία και Κ. Σγουρό, προκειμένου να δηλώσουν υποψηφιότητα να γίνει αυθημερόν και μετατέθηκε για την επόμενη ημέρα, ενεργοποιήθηκε η Ε. Σκούφαλου, αποστέλλοντας το κάτωθι email:

From: info.svae <info@svae.gr>
Sent: Tuesday, January 8, 2019 8:47 PM
To: geo0676@hotmail.com
Subject: Fwd: ασυνέπεια η σκοπιμότητα;


-------- Original Message --------
Subject: ασυνέπειαησκοπιμότητα;
Date: 2019-01-08 19:34
 From: Elpida Skoufalou <minulin@otenet.gr>
To: info@svae.gr

Kύριοι του ΔΣ ΣΒΑΕ

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης το γραφείο του ΣΒΑΕ 
οφείλει να είναι ανοιχτό κάποιες συγκεκριμένες ώρες, προκειμένου κάποιος 
αν θέλει να υποβάλλει υποψηφιότητα.

Λυπάμαι , αλλά δεν τηρείτε τα όσα ανακοινώνετε. Χθες το απόγευμα το 
γραφείο του ΣΒΑΕ παρέμεινε κλειστό.

Πρόκειται περί ασυνέπειας, η σκοπιμότητας; Αναρωτιέμαι...

Ελπίδα Σκούφαλου

Σ’ αυτό απάντησε ο Γενικός Γραμματέας ως κάτωθι:

Από: George K <geo0676@hotmail.com>
Στάλθηκε: Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019 9:50 πμ
Προς: minulin@otenet.gr; ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Β. & ΣΙΑ ΕΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Θέμα: Re: ασυνέπεια η σκοπιμότητα;

Κυρία Σκούφαλου,

Εάν βλέπατε τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την Δευτέρα το απόγευμα και την Τρίτη το πρωί στη Ν. Ερυθραία δεν θα μας μαλώνατε που δεν ήμασταν στο "εργασιακό" μας πόστο. Εάν πάλι διαβάζατε και τις ανακοινώσεις, που μάλλον τις έχετε διαβάσει αλλά αδυνατείτε σκόπιμα ή μη να αντιληφθείτε, θα ξέρατε ότι θα έπρεπε να έχει επικοινωνήσει ο όποιος υποψήφιος, προγενέστερα, για να ορισθεί συγκεκριμένο ραντεβού. Θα ήταν χρήσιμο να μας πείτε ποιο μέλος βρήκε τα γραφεία κλειστά, ώστε να το εξυπηρετήσουμε ιδιαιτέρως και να μην ταλαιπωρηθεί ξανά. Αλήθεια εσείς γιατί δεν δηλώνετε, ώστε να συγκεντρώσει το ψηφοδέλτιο του κ. Ρούσση  τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων. Αντί να πατρονάρετε δια μέσου των κ. Γρατσία - Γεωργακόπουλου, αλλά και άλλων ενεργούντων για λογαριασμό σας και να αναρωτιέστε θεατρικά, καλό θα ήταν να εκτεθείτε η ίδια στη διαδικασία. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε εκλογικό αντίπαλο. 

9/1/2019 
Ο Γεν. Γραμματέας

Εν συνεχεία η Ε. Σκούφαλου εντελώς αναίτια απέστειλε το κάτωθι:

You forwarded this message on Sat 1/12/2019 6:59 PM
ES
Elpida Skoufalou <minulin@otenet.gr>
Wed 1/9/2019 11:10 PM
You;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Β. & ΣΙΑ ΕΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Nτροπή σας!

Για μια ακόμα φορά αναβάλατε ραντεβού, για ανυπόστατους λόγους,  με υποψηφίους-μιλώ συγκεκριμένα για τους κ. Γρατσία και Σγούρο- Σημειωτέον ότι ο κ. Γρατσίας είναι 80 χρόνων, και ευυπόληπτος,  πρώην Πρόεδρος του ΣΒΑΕ . Δεν σέβεστε ούτε την ηλικία, ούτε το χρόνο των ανθρώπων αυτών. Παραβαίνετε το καταστατικό του Συλλόγου, που απλά απαιτεί την δήλωση υποψηφιοτήτων κι όχι κατανάγκη την φυσική παρουσία προσώπων.

Η μεγαλύτερη ντροπή είναι για τον Μάκη Παναγιωτίδη, που εστερνίζεται και κάνει πλάτες στο "ατομο" Κουτήφαρης, που αποδεδειγμένα, στη διάρκεια των χρόνων, παρεμποδίζει το έργο του Συλλόγου, έχει διαγραφεί από τη Γενική Συνέλευση του ΣΒΑΕ, εκκρεμεί δίκη του για τυπικούς λόγους τον Μάρτιο, γι' αυτό και προσπαθεί με νύχια και με δόντια "να υπάρξει" στους κύκλους του ΣΒΑΕ.

 Λυπάμαι πραγματικά  και περισσότερο απο όλους, για τον Μάκη, γιατί παίζει το όνομά του και την επαγγελματική του υπόσταση "κορώνα γράμματα" .    Λυπάμαι  επίσης πολύ,  που όπως ακούω καθημερινά,  το όνομά του έχει διασυρθεί στον κύκλο του ΣΒΑΕ. Εναν Σύλλογο που έχει στηρίξει με τους αγώνες και την παρουσία του... Και με τα άσπρα του μαλλιά ! Λυπάμαι όταν στον κύκλο του ΣΒΑΕ, ακούγεται το όνομα Παναγιωτίδης και καγχάζουν ηχηρά! Πραγματικά λυπάμαι και γι αυτόν και για τα παιδιά του... Γιατί προσωπικά πιστεύω οτι έχει μια εντιμότητα.

Όσο για τις διακαιολογίες περί καιρού... Μένω Νέα Κηφισια στην οδο Αυγής 28  και πραγματικά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μετακίνησης, αυτές τις μέρες. Πήγα κανονικά στη δουλειά μου στα γραφεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και τα παιδιά μου στις προπονήσεις τους και στα μαθήματά τους. 

Οπότε αφήστε τις φθηνές δικαιολογίες.

Σταματήστε να παρεμποδίζετε το έργο του Συλλόγου ΣΒΑΕ και ανοίξτε το λεξικό να μάθετε τι σημαίνει η λέξη "αξιοπρέπεια". 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ποτέ δεν είναι αργά! Πιστέψτε με. Μπορεί κάποιος να έχει ********, να έχει φάει το ξύλο της αρκούδας, να τρώει *********, ανά εξάμηνο,  αλλά κάποτε να μετανοήσει. 

Ζούμε με μια ελπίδα.

Και πρωτίστως,  με την ελπίδα ότι οι αξιότιμοι δικαστές θα ζητήσουν και "θα δουν" τον φάκελο του καθενός  και θα αποφασίσουν.

Είναι πραγματικά κρίμα, αγαθοί πολίτες και οραματιστές, όπως εμείς,  ακόμα κι αν  ονειρεύονται ένα καλύτερο θεσμικό τένις- να πέφτουν στην παγίδα μιας κακιάς αλεπούς!

Ελπίζοντας με ενάργεια στο καλύτερο.

 

Ελπίδα Σκούφαλου

Αφήνουμε στη κρίση σας, το γεγονός ότι η Σκούφαλου επιχαίρει του ότι ο Κουτήφαρης «έχει φάει το ξύλο της αρκούδας» (από μπράβο κάποιων φίλων της), αποδεικνύοντας το Πανεπιστημιακό και ηθικό της επίπεδο.

Στο σημείο αυτό και όσον αφορά το Σύλλογο, να διευκρινίσουμε ότι ο Γ. Κουτήφαρης έχει κερδίσει τα Ασφαλιστικά Μέτρα και το Πρωτόδικο Δικαστήριο, περί της διαγραφής του και ο Σύλλογος έχει καταθέσει Έφεση κατά της Πρωτοδίκου απόφασης. Μάλιστα η δικαστική νίκη του Γ. Κουτήφαρη, προέκυψε για τυπικό λόγο που δεν μπορεί να θεραπευθεί από το Εφετείο και επιπλέον υφίσταται αγωγή αποζημίωσής του κατά του Συλλόγου, εξ αιτίας αυτής της άκυρης διαγραφής του. Επειδή λοιπόν ο Σύλλογος δεν μπορεί να συνεχίσει μάταια τα Δικαστήρια, για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός και η προσωπική εμπάθεια κάποιων στου κασίδι το κεφάλι και μάλιστα με τα χρήματά του, αποφασίσθηκε ο εξωδικαστικός συμβιβασμός χωρίς καμία αποζημίωση του Γ. Κουτήφαρη. Στα όσα άλλα αξιόποινα αναφέρει στο γράμμα της η Ε. Σκούφαλου εις βάρος της Προέδρου Α. Τζαβέλλα, του Μ. Παναγιωτίδη και Γ. Κουτήφαρη, θα λυθούν Δικαστικά σε προσωπικό επίπεδο.

Με το πέρας της προθεσμίας υποψηφιοτήτων προέκυψαν, δώδεκα (12) υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Ξ. Ρούσση, δεκαεπτά (17) υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Μ Παναγιωτίδη και τρεις (3) υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Όλοι οι υποψήφιοι, τουλάχιστον του ψηφοδελτίου Παναγιωτίδη και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, γνώριζαν και ήταν πεπεισμένοι ότι θα λήξει η δικαστική διαμάχη που υφίσταται από το έτος 2012. Όμως στη δεύτερη επιστολή της η Ε. Σκούφαλου, εκτός του απειλητικού, υβριστικού, συκοφαντικού και δυσφημιστικού περιεχομένου, για τα οποία αδικήματα στράφηκαν δικαστικά η Α. Τζαβέλλα και ο Μ. Παναγιωτίδης,. σε προσωπικό επίπεδο κατά της Ε. Σκούφαλου, του Σ. Γρατσία και Κ. Σγουρού, δηλώνει ότι τα δικαστήρια θα συνεχιστούν και μάλιστα με ιδιαίτερο τρόπο. Δηλαδή ότι οι Δικαστές θα κρίνουν με γνώμονα ποιοι είναι οι διάδικοι και όχι ποιος έχει δίκιο.

Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν να ανακαλέσουν την υποψηφιότητα τους πέντε (5) υποψήφιοι του ψηφοδελτίου Παναγιωτίδη και οι τρεις (3) υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Προκειμένου να μην ματαιωθούν εκ νέου οι εκλογές, η Πρόεδρος Α. Τζαβέλλα απέστειλε email στον Ξ. Ρούσση με το κάτωθι περιεχόμενο:

Thu 1/17/2019 1:47 PM
ΣΒΑΕ

Προς τον
Διδάκτορα της Ιατρικήςκ. Ξενοφώντα Ρούσση
Ενταύθα

Αξιότιμε κ. Ξενωφώντα Ρούσση, μέλος του ΣΒΑΕ,

Παρακαλώ να θέσετε υπ' όψιν του ΔΣ του Σωματείου μας αν στέργετε προσωπικώς, αλλά και η πλειοψηφία των υποψηφίων σας, των οποίων ηγείσθε, στη συνέχιση του δικαστικού αγώνα του Σωματείου, κατά του επίσης μέλους μας κ. Γεωργίου Κουτήφαρη.
Παρακαλώ επίσης η απάντησή σας να αποσταλεί έως αύριο.

Ν. Ερυθραία 16/1/2019

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Αϊντα Κολοβού Τζαβέλλα  
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και Συμβουλίω Επικρατείας 

ελπίζοντας ότι θα λάμβανε μία έγγραφη δεσμευτική απάντηση, ίδια με αυτή που είχε αποδεχθεί αυτός κατά τις προφορικές συνομιλίες, προκειμένου να μεταπείσει τουλάχιστον τους τρεις υποψηφίους της Εξελεγκτικής Επιτροπής να ανακαλέσουν την απόσυρση των υποψηφιοτήτων τους.

            Ο Ξ. Ρούσσης απάντησε ως ακολούθως:
info.svae <info@svae.gr>
Thu 1/31/2019 6:20 PM
You-------- Original Message --------
Subject: Απάντηση προς κυρία Τζαβέλλα
Date: 2019-01-18 00:34
 From: Ξενοφων Ρουσσης <xenroussis@yahoo.gr>
To: Svae Info <info@svae.gr>
Reply-To: "xenroussis@yahoo.gr" <xenroussis@yahoo.gr>

Αξιότιμη κυρία πρόεδρε
Η προσωπική μου θέση για τις δικαστικές
διαμάχες ΣΒΑΕ και Γ.Κουτηφαρη είναι ότι
θα πρέπει να τελειώσουν επιτέλους .
Τώρα το τι θα αποφασίσει το Δ.Σ που θα
εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές ΣΒΑΕ
δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Εγώ εύχομαι να επικρατήσει η λογική καί
τό άσχημο παρελθόν να διαγραφεί
οριστικά.

Στάλθηκε από το Ταχυδρομείο Yahoo σε Android
[1]

Links:
------
στο οποίο ουδεμία  δεσμευτική δήλωση κάνει στην αίτηση της Προέδρου, αποδεικνύοντας ότι ακολουθεί τη γραμμή Σκούφαλου, αφού αποσκοπεί στους ψήφους της. Απαντά ότι δεν γνωρίζει την μελλοντική πλειοψηφική απόφαση του ΔΣ του, όταν οι οκτώ από τους δώδεκα υποψηφίους, είναι απόλυτα ελεγχόμενοι από αυτόν. Συνέπεια αυτής της απάντησής του, ήταν να μην μεταπεισθούν οι αποσυρθέντες υποψήφιοι και να μην υφίσταται υποψήφιος για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Κατά συνέπεια λοιπόν της ανωτέρω κατάστασης και εξαντλώντας κάθε χρονικό περιθώριο, το ΔΣ είναι στην δυσάρεστη θέση να ματαιώσει εκ νέου της αρχαιρεσίες, που ήταν προγραμματισμένες για την 26.1.2019 και 2.2.2019 και να αποφασίσει την άμεση προκήρυξη νέων αρχαιρεσιών. Η προκήρυξη θα αναρτηθεί στις προσεχείς ημέρες.

Προηγουμένως το ΔΣ, είχε αποδείξει εμπράκτως ότι επιθυμεί να διεξάγει έντιμες και χωρίς να κατηγορηθεί ότι επιχείρησε να κερδίσει τις εκλογές με υπόγειες διαδικασίες. Συγκεκριμένα την 14/1/2019 αποστείλαμε το παρακάτω email στον Ξ. Ρούσση και αναμέναμε την απάντησή του έως την 15/1/2019 και ώρα 14.00:

George K
Mon 1/14/2019 10:42 PM
xenroussis@yahoo.gr

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ, αποφασίσθηκε ομόφωνα η απόρριψη των υποψηφιοτήτων των κκ Ανδρεόλα και Κυζερίδη, εξ αιτίας του παρατύπου τρόπου που κατατέθηκαν. Κατά συνέπεια, σας αποστέλλω τα ονόματα των υποψηφίων που θέλουν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιό σας και αναμένω μέχρι την 14:00 της 15/1/2019 την έγγραφη γνωστοποίηση αποδοχής των υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιό σας, όπως και δήλωση περί υπάρξεως ή μη ενστάσεως εκ μέρους σας. Οι υποψηφιότητες είναι οι κάτωθι:

 1. Γκαράνης Ιωάννης
 2. Καραβάς Νικόλαος
 3. Παπαδόπουλος Γαβριήλ
 4. Κουνάδης Γιώργος
 5. Τσιτσιροπουλος Δημήτρης
 6. Κοντογιάννης Δημήτρης
 7. Γρηγοροπούλου Ευαγγελία
 8. Γρατσίας Στέλιος
 9. Σγουρός Κωνσταντίνος
 10. Βαούτση Ιωάννα
 11. Γεωργακόπουλος Γιώργος                                             

Ν. Ερυθραία 14/1/2019      Για το ΔΣ του ΣΒΑΕ                                                  

Ο Ξ. Ρούσσης όμως, απέστειλε εκπρόθεσμα (15/1/2019 και ώρα 4.47 το απόγευμα) το κάτωθι email, γεγονός το οποίο μας έδινε το τυπικό δικαίωμα να χαρακτηρίσουμε το ψηφοδέλτιό του άκυρο ως εκπρόθεσμο. Κάτι το οποίο δεν πράξαμε.:

Ξενοφων Ρουσσης <xenroussis@yahoo.gr>
Tue 1/15/2019 4:47 PM
You

Προς ΔΣ ΣΒΑΕ Κ Γ.Γ
ΑΞΙΌΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΠΡΌΕΔΡΕ
ΑΞΙΌΤΙΜΟΙ ΚΎΡΙΟΙ

Μόλις αυτή την στιγμή είδα τα email σας . Αποδέχομαι την επικύρωση απ'το ΔΣ ΣΒΑΕ των 11υποψηφιων (12 με τον υπογράφοντα)που αποτελούν και συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μου.Δεν έχω ουδεμία ένσταση επί των πεπραγμένων.Σας εύχομαι καλή επιτυχία.Πιστεύω ότι θα έχουμε μία τίμια και αδιάβλητη εκλογική αναμέτρηση.
Με εκτίμηση
Ξενοφών ρουσσης!!!

Να σημειώσουμε εδώ ότι, επιβαρυντικό ρόλο στην απόσυρση των υποψηφιοτήτων, έπαιξε και η Δικαστική ενέργεια (Ασφαλιστικά Μέτρα) κατά του Συλλόγου, που κατέθεσε αιφνιδιαστικά η Ε. Σκούφαλου με συνυπογράφοντες την γνωστή σε όλους μας ομάδα της (Τσεκούρας, Κουτσάφτης, Γρατσίας, Κουκούτσης, Κουτσιανάς, Παπαοικονόμου, Λεκοπούλου, Καμπόλη – Ιωαννίδου και Δελής).

Επίσης σημαντικότατο γεγονός, που επηρέασε αρνητικά τη συμμετοχή στις εκλογές από τους υποψηφίους, ήταν και η εισβολή των Γ. Γεωργακόπουλου και του επιστήθιου φίλου του Δ. Κοντογιάννη (συνυποψήφιος, αυτός που είχε «παραιτηθεί» στη πρώτη διοίκηση Ρούσση), στο λογιστικό γραφείο του Μ. Παναγιωτίδη και τα γραφεία του Συλλόγου, όπου μπροστά στους εμβρόντητους πελάτες του, φωνάζοντας και μαγνητοσκοπώντας, με τα κινητά τους τηλέφωνα παράνομα το χώρο, τους πελάτες και τις ομιλίες, ζητούσαν επίμονα να δηλώσουν υποψηφιότητα, χωρίς να έχουν ενημερώσει τον ΓΓ, ώστε να είναι εκεί, για να παραλάβει αυτός και να υπογράψει τις δηλώσεις τους, όπως όριζε η προκήρυξη. Τηλεφωνικά δόθηκε η έγκριση στο Μ. Παναγιωτίδη από τον ΓΓ, να παραλάβει τις υποψηφιότητες αυτές και μετά από λίγη ώρα, που επέστρεψε στο γραφείο, παρέλαβε ο ίδιος την υποψηφιότητα της Ι. Βαούτση (κι αυτή χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία), που συνοδευόταν από τον Γ. Γεωργακόπουλο, «για την ασφάλειά της», όπως δήλωσε αυτός σε τρίτο πρόσωπο.

Δυστυχώς ο Γ. Γεωργακόπουλος εξακολουθεί να συμπεριφέρεται, στο χώρο της αντισφαίρισης, απρεπώς, προσβλητικώς και παρανόμως (συκοφαντίες και απειλές), όπως δηλαδή συμπεριφερόταν και στους ομίλους της Φιλοθέης και Αθηνών, με αποτέλεσμα την ισόβια διαγραφή του από αυτούς. Αυτός ο άνθρωπος θέλει να διοικήσει τον Σύλλογο. Ψηφίστε τον. Πρώτα όμως φροντίστε να μάθετε γιατί έχει διαγραφεί δια βίου από αυτούς τους δύο ιστορικούς και μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας. Και τα αναφέρουμε αυτά, καθ’ όσον αφορούν τον βίο του στο χώρο μας και προς το δημόσιο συμφέρον, αφού εκτίθεται εκλογικά αποζητώντας την ψήφο των μελών.

Αυτό όμως που μας εκπλήσσει και δυσαρεστεί συγχρόνως, αλλά είναι και  προκλητικό ως συμπεριφορά, είναι το θράσος ορισμένων ανθρώπων οι οποίοι, με τις πράξεις τους στο παρελθόν, έχουν καταστρέψει οικονομικά τον Σύλλογο, έχουν απαξιώσει την φήμη του, έχουν συγκαλύψει παράνομες πράξεις και συμπεριφέρονται συστηματικά αντικοινωνικά και αντικαταστατικά, διασπείροντας μάλιστα συκοφαντίες και απειλές κατά των αντιπάλων τους. Συγκεκριμένα θεωρούμε ότι είναι ντροπή για τον Ξ. Ρούσση, προκειμένου να έχει τους ψήφους της Ε. Σκούφαλου και απύθμενο θράσος αυτής να εμφανίζεται υπέρ του, όταν και οι δύο γνωρίζουν ότι ένα μέρος των προσωπικών της εξόδων και αμοιβές φίλων της, για παράτυπες ή ανύπαρκτες εργασίες, τα πληρώσαμε εμείς τα κορόιδα.

Και πιο συγκεκριμένα για την περίοδο 1/1/2015 έως 10/6/2018:

1) 872,00 € για καύσιμα για το όχημά της, (συνολικά 27 αποδείξεις) χωρίς απόφαση του Δ.Σ. και αναιτιολόγητα και ως επι το πλείστον από συγκεκριμένα πρατήρια.2) 3.458,00 € για συνεστιάσεις σε φιλικούς της ομίλους, χωρίς καμία έγκριση ΔΣ και χωρίς νόμιμα παραστατικά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, πχ:3) 742,00 ευρώ για ιδιωτικά τους γεύματα σε ψαροταβέρνες στον Πειραιά, εστιατόρια στο Κολωνάκι και σνακ μπαρ στη Πεύκη Αττικής, χωρίς απόφαση του Δ.Σ. και άνευ αιτιολογίας.
4) 756,26 ευρώ για αγορά κρασιών από κάβες ποτών, δήθεν για συγκεντρώσεις του ΣΒΑΕ, χωρίς απόφαση του Δ.Σ. και λέμε «δήθεν» καθ’ όσον στις συγκεντρώσεις αγοράζονται ποσότητες 2-3 ειδών ποτών και όχι μια φιάλη από διάφορα είδη, προσέξτε μάλιστα ότι ένα από τα μπουκάλια αξίζει 139,00 ευρώ και ένα άλλο 90,00 ευρώ. Η αγορά αυτή μοιάζει με δημιουργία οικιακής κάβας για υψηλούς καλεσμένους, υπάρχει δε και δεύτερη απόδειξη, η οποία είναι παράτυπη και δεν δικαιολογεί την εκταμίευση.
5) 10.900,00 ευρώ σε μία Κυπριακή εταιρεία, λες και χάθηκαν οι Ελληνικές, με άκυρη σύμβαση, καθ’ ότι δεν φέρει σφραγίδα της εταιρείας, δεν την υπογράφει ο νόμιμος εκπρόσωπός της και δεν αναγράφονται άλλα στοιχεία, απαραίτητα από την νομοθεσία, ώστε να είναι έγκυρη μία εμπορική σύμβαση έργου, για την κατασκευή και συντήρηση αυτής της υπέροχης ιστοσελίδας που όλοι γνωρίζετε. Η ανωτέρω άκυρη σύμβαση είχε ως ημερομηνία έναρξης 1.1.2016 και λήξη 31.12.2017 και όπως πληροφορηθήκαμε, οι μόνοι πελάτες της είναι ο ΣΒΑΕ και το club του Ανδρεϊ Ντίρζου και της Καλλιόπης Φουτρή. Επιπλέον ο ίδιος ο Σέρης Ευθυμιάδης, ο οποίος παραδέχθηκε ενώπιον του ΔΣ ότι, αυτός είχε υπογράψει τη σύμβαση (χωρίς να έχει το δικαίωμα αυτό), δήλωσε ότι το πρόγραμμα βαθμολογίας που εφήρμοζε η εταιρεία, τους το είχε παραδώσει ο Κ. Κουτσάφτης, στενός φίλος της Ε. Σκούφαλου και συνεργάτης των Ντίρζου και Φουτρή και ως εκ τούτου αρνήθηκε να μας το παραδώσει, αφού το είχε απαγορεύσει και ο Κ. Κουτσάφτης σε email του προς το Σύλλογο, δηλώνοντας ότι ουδέποτε έχει αμειφθεί για τις υπηρεσίες του προς τον ΣΒΑΕ. Άρα η Κυπριακή εταιρεία είχε συνεργασία με τον Κουτσάφτη από το 2016, δηλαδή μόλις σταμάτησαν οι πληρωμές του ΣΒΑΕ προς αυτόν το 2015. Και εκεί που ο Κουτσάφτης έπαιρνε 1500€ το χρόνο, στην Κυπριακή πληρώναμε 4800,00€ το χρόνο. Τα συμπεράσματα δικά σας και τα πεταμένα χρήματα επίσης δικά σας.Από το ανωτέρω έγγραφο αποδεικνύεται και η στενότατη σχέση του Κουτσάφτη με την Κυπριακή εταιρεία, την οποία αρνείται κατωτέρω σε σχετική ερώτησή μας, υπ, αριθ. 7.


6) 2.700,00 ευρώ σε μία άλλη Κυπριακή εταιρεία, για το άνοιγμα λογαριασμού στο facebook και τον εμπλουτισμό της υφιστάμενης ιστοσελίδας. Διαπιστώσαμε ότι διαχειρίστρια της εταιρείας αυτής είναι η σύζυγος του ταμία Η. Κουκούτση, πιστού συνεργάτη της  Ε. Σκούφαλου.


7) Τα έτη 2013, 2014 και 2015 ο Κ. Κουτσάφτης έλαβε χωρίς απόφαση ΔΣ και νόμιμα παραστατικά 4500,00 ευρώ (μαύρα), κάτι το οποίο διαψεύδει τον ίδιο, αφού με το κάτωθι email δηλώνει ότι ουδέποτε έχει λάβει χρήματα από τον Σύλλογο. Προσέξτε μάλιστα ότι, η σύμβαση με τη Κυπριακή εταιρεία (την πρώτη) αρχίζει αμέσως μετά τη διακοπή καταβολής χρημάτων στο Κουτσάφτη από τον ΣΒΑΕ, με την οποία όπως παραδέχεται ο Σ. Ευθυμιάδης, συνεργάσθηκαν με αυτόν στα προγράμματα των βαθμολογιών. Υπάρχουν 6 αποδείξεις των 250,00€ για το 2013 και 2 αποδείξεις των 1500,00 εκάστη για τα έτη 2014 και 2015 αντίστοιχα. Τα συμπεράσματα δικά σας, όπως και τα χρήματα που οικονόμησε ο πρώην ΓΓ του ΣΒΑΕ και φίλος της Σκούφαλου.

 

Τα ανωτέρω, είναι δυο από τα παραστατικά που συνθέτουν την εκροή των 4.500,00€

Και αφού έχει εισπράξει χωρίς νόμιμα παραστατικά, χωρίς απόφαση του ΔΣ και κάποια απαιτούμενη σύμβαση έργου, αποστέλλει email, όπου ως νέος Λουδοβίκος 16ος (αυτός που στο τέλος έχασε το κεφάλι του), μας υποδεικνύει και πως θα του απευθύνουμε τα ερωτήματά μας.  Προσέξτε ύφος και συμπεριφορά στο πρώτο email και τα άθλια ψέματά του στο δεύτερο email, όπου φαίνονται και «απαξιωτικές» γι αυτόν οι ερωτήσεις μας. Το δε σχόλιό του στο κάτω μέρος της σελίδας αναδεικνύει και την ποιότητά του ως άνδρα, αφού μας θεωρεί αργόσχολους που ασχολούμεθα με τα πεπραγμένα του Συλλόγου μας. Τι να κάνουμε Κ. Κουτσάφτη, αφού δεν έχουμε την επιστημονική κατάρτιση ώστε να επιδοτούμαστε από τον ΟΑΕΔ ή να πουλάμε τάπερ, ασχολούμαστε με το Σύλλογό μας αφιλοκερδώς και δεν παραδειγματιζόμαστε ευτυχώς από εσάς και τη φίλη σας, για το καλό του.
8) Το 2015 κατέβαλαν;;; 750,00€ στη Γ. Μάσια και 750,00€ στη Σ. Τσώνη, χωρίς απόφαση ΔΣ, χωρίς νόμιμο παραστατικό, χωρίς σύμβαση έργου και χωρίς να εκτελεστεί το έργο, όπως δήλωσε η Ε. Σκούφαλου ενώπιον της ΓΣ το 2016 και στη τελετή λήξης, από μικροφώνου, στο ACE Tennis Club. Σε κάθε δε περίπτωση, τέτοιο έργο δεν μας παραδόθηκε από τη διοίκηση Σκούφαλου. Δηλαδή αυτές οι πληρωμές έγιναν την ίδια περίοδο που έλαβε 1500,00€ και ο Κουτσάφτης για το ίδιο έργο, δηλαδή τη δημιουργία βαθμολογιών.

 

Σημειωτέον ότι όλες οι ανωτέρω ατασθαλίες – καταχρήσεις – απιστίες (διαλέξτε όποιον όρο θέλετε, αν όχι όλους), έχουν ανακαλυφθεί από τα στοιχεία που παραδόθηκαν στο συμβούλιο μας και αφορούν στα έτη από το 2015 μέχρι παραδόσεως στις 10/6/2018, το δε προγενέστερο ταμείο, όπου Ταμίας ήταν ο ευυπόληπτος και εντιμότατος  (κατά Σκούφαλου) Σ. Γρατσίας «χάθηκε» και δε μας παραδόθηκε ποτέ. Επίσης ο Σ. Γρατσίας από Ταμίας στην τελευταία διοίκηση Σκούφαλου (2013 -2015), όπου «χάθηκε» το βιβλίο του Ταμείου και «ξέχασε» να παραδώσει και τα  αποδεικτικά πληρωμών, στη συνεχεία μεταπήδησε στην Εξελεγκτική Επιτροπή (2015 – 2018), όπου «ξέχασε» ως εκ του Καταστατικού όφειλε, μαζί με τον Πρόεδρο Δ. Κακάτσο και  το μέλος Κ. Μητσοτάκη, να έχουν ελέγξει όλες αυτές τις παράνομες οικονομικά ενέργειες και να τις έχουν αναφέρει στην έκθεση τους κατά τις εκλογές του Ιουνίου. Ξέρετε τι μας είπε ο εισοδηματίας Δ. Κακάτσος όταν ρωτήθηκε σχετικά; « Δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν έχω δει ποτέ αυτή τη σύμβαση. Εμένα μου την έφερε ο Στέλιος την Έκθεση και την υπέγραψα, χωρίς να τη διαβάσω. Τι ψάχνετε τώρα για λεφτά; Καλλίτερα να κλείσει ο Σύλλογος να ησυχάσουμε όλοι μας».

Παρότι το υφιστάμενο Δ.Σ. έχει ζητήσει επανειλημμένα, από τον Σ. Γρατσία, την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, υπογεγραμμένη (όπως κάτωθι αποδεικνύεται) από όλα τα μέλη, αυτός πεισματικά αρνείται να μας την παραδώσει.

George K
Sat 10/20/2018 1:02 PM
stelios_vet@yahoo.gr;
ΣΒΑΕ

Κύριε,

Εάν πραγματικά ενδιαφερόσασταν θα είχατε εισέλθει στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και θα είχατε πληροφορηθεί από την 6η Οκτωβρίου 2018 την προκήρυξη των εκλογών.
Επίσης εμείς στείλαμε τις προσκλήσεις μέσω του ΕΛΤΑ προ 15 ημερών που ορίζει το καταστατικό, συμβαδίζοντας απόλυτα με τα πεπραγμένα των συμβουλίων που είχαμε τη δυσάρεστη τύχη να συμμετέχετε στο παρελθόν. 

Τέλος δρώμενος της ευκαιρίας που επικοινωνήσατε μαζί μας, για να μας εκφράσετε τους γνωστούς υπαινιγμούς και ειρωνείες σας, σας καλώ να μας παραδώσετε εντός 5 ημερών την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, στην οποία ήσασταν μέλος κατά την τελευταία διοίκηση της κ. Σκούφαλου, υπογεγραμμένη από όλα τα μέλη της Επιτροπής, ώστε μετά τα ευρήματα που έχουμε συλλέξει, να ελέγξουμε και την δική σας ενδεχόμενη "αντικαταστατική συμπεριφορά", αν όχι και παράνομη ποινικά.

Για τον ΣΒΑΕ
Ο Γεν. Γραμματέας

Καμία έκτοτε απάντηση από τον υποψήφιο του Ξ. Ρούσση. Ψηφίστε τον κι αυτόν για τον συνεπή και έντιμο τρόπο συμπεριφοράς του προς το Σωματείο. Το μόνο που γνωρίζει καλά να κάνει, είναι να αναδύει, να προωθεί υποψηφίους (Βασιλείου, Κουτήφαρη, Δελή, Κουτσάφτη, Σκούφαλου, Σγουρό, Τσεκούρα κλπ) και να οργανώνει εκλογές.
Ο δε Γ. Γεωργακόπουλος, συνηγορεί στην συγκάλυψη όλων αυτών των παρανόμων ταμειακών κινήσεων, προσπαθώντας να αποφύγει να εμπλακεί ως συνεργός, καθότι ήταν μέλος του απελθόντος Δ.Σ. της Ε. Σκούφαλου και γνώριζε άριστα τι γινόταν. Γι αυτό άλλωστε είχε την οικειότητα επικοινωνίας με τον Σ. Ευθυμιάδη, ζητούσε επίμονα να ξοφλήσουμε το δήθεν χρέος (άκυρη και ληγμένη σύμβαση) και αρνήθηκε να υπογράψει μαζί με τον Ξ. Ρούσση, ώστε να  μπορέσει ο Σύλλογος να διεκδικήσει τα απολεσθέντα χρήματά του..

Έτσι λοιπόν γίνεται κατανοητό για ποιο λόγο οι Σ. Γρατσίας και Γ. Γεωργακόπουλος συνδράμουν κατ΄ εντολή της Ε. Σκούφαλου το ψηφοδέλτιο Ρούσση, επιθυμώντας τη διαιώνιση των δικαστηρίων, με την ελπίδα ότι θα διαγράψουν τον Γ. Κουτήφαρη και θα γλιτώσουν από τις ευθύνες, που απ’ ότι φαίνεται μόνο αυτός και ελάχιστοι άλλοι επιθυμούν να αποδοθούν και να αναγκαστούν οι καταχραστές να επιστρέψουν τα χρήματα.

Επομένως αποδεικνύεται, ότι με υποκρισία και δημόσιες σχέσεις, κάποιος που δεν έχει καμία σχέση με τον Σύλλογο και το τένις, αλλά ως ορθοπεδικός χειρουργός ιατρός, ειδικευμένος επί αθλητικών τραυματισμών και θέλοντας ενδεχομένως να βελτιώσει την επαγγελματική του φήμη και πελατεία, εκμεταλλεύεται ψηφοθηρικά το μένος, την εμπάθεια και το θράσος κάποιων. Επιθυμεί δε διακαώς να γίνει πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου, όπου μάλιστα θα είναι και οικογενειακού χαραχτήρα, αφού σε αυτό συμμετέχουν τόσο η σύζυγος του Ευαγγελία Γρηγοροπούλου-Ρούσση, η οποία ως φυσιοθεραπεύτρια εργάζεται στο ιατρείο του, όσο και πέντε ακόμη στενοί του φίλοι και συνεργάτες, τους οποίους έγραψε στο Σύλλογο προ των εκλογών του Ιουνίου, αλλά κυρίως κατά την περίοδο της προσωρινής διοίκησης κατά την οποία ήταν Πρόεδρος.

Όμως και παρά τις αντιξοότητες, τις συνεχείς καθοδηγούμενες και εκβιαστικές παραιτήσεις, τις δικαστικές επιθέσεις και τις απειλές της Ε. Σκούφαλου και τις αμετανόητης ομάδας της, το παρόν ΔΣ: α) κατάφερε να διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, παρά τα προβλήματα που δημιούργησε ο επαγγελματίας διοργανωτής τουρνουά, Κ. Ζαρειφόπουλος, ο οποίος συνδράμει τον Ξ. Ρούσση. Γιατί άραγε; Β) Προκήρυξε δυο φορές εκλογές με πολύ προσωπική εργασία, οι οποίες εξ αιτίας της ανωτέρω συμπεριφοράς όσων αναφέρονται πιο πάνω, δεν κατέστει δυνατόν να πραγματοποιηθούν, Γ) κατασκεύασε με προσωπική εργασία του Γ. Κουτήφαρη το νέο πρόγραμμα βαθμολογιών, το οποίο είναι μακράν ανώτερω και οικονομικότερο από το κατασκεύασμα των Σκούφαλου – Κουτσάφτη – Κυπριακών εταιρειών.

Η πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε όσπου να διενεργηθούν εκλογές και να προκύψει νέο ΔΣ, το οποίο να καταφέρει να επαναφέρει το Σωματείο εκεί που του αρμόζει και δεν θα χρησιμοποιεί το Σύλλογο για οικονομικές και άλλου είδους απολαβές.

Κι ένα μήνυμα προς τους επίδοξους νέους και παλιούς ηγέτες του ΣΒΑΕ. Το  Ταμείο του Σωματείου είναι περίπου 6000,00€. Γι’ αυτό μη σκοτώνεστε να αναλάβετε. Δεν αντέχει το Ταμείο άλλο φαγοπότι!!!

Μετά από όλα αυτά τα δυσάρεστα για τον σύλλογο και προκειμένου να διευκολύνει την προεκλογική διαδικασία, ο Γ. Κουτήφαρης δήλωσε ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όπως άλλωστε δεν είχε δηλώσει και σ΄αυτές που ματαιώθηκαν.

Ν. Ερυθραία 31/1/2019

Το ΔΣ του ΣΒΑΕ